Редактор: e-mail: Кадър: БТВТози запис не е доказан. Г-жо Ризова, нека де

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВТози запис не е доказан. Г-жо Ризова, нека де
Коментари Харесай

Караянчева за записа: Говорила съм с Борисов, той ми каза: Аз такова нещо не съм казвал

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

" Този запис не е потвърден. Г-жо Ризова, дано де не гадаем, дано да изчакаме да забележим какво ще каже прокуратурата ". Така отговори на водещата Цветанка Ризова в предаването " Лице в лице " по БТВ ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева на въпроса за изминал преди време запис с обидни реплики към нея от човек, чийто глас наподобява на премиера Бойко Борисов.
" Говорихме с господин Борисов по тематиката, той сподели: " Аз такова нещо не съм казвал ". Повече няма какво да приказваме по тази тематика. Нека прокуратурата се произнесе. На недоказани записи няма какво да вършим разбор. Няма очаквания, дано да забележим какво ще каже прокуратурата ", сподели Караянчева, чиято оставка през днешния ден бе поискана от опозицията, само че отхвърлена с гласоподаване.
" Когаго излезе този необоснован запис, за който и индивидът, за който споделят, че е на този запис, отхвърля, злобата, която се изля, бе ужасяваща. Получих и доста поддръжка от сътрудници от Народното събрание. За мен тази страница е завършена, каквото имах през днешния ден го споделих. Гледам напред, защото, имаме доста работа. Предстои ни приемане на бюджет, виждаме, че пандемията напредва много бързо. Моята оставка през днешния ден беше излишно упражнение на опозицията, извънредно неенергично бяха подбрани претекстовете, от девет кладенеца вода, измислени. За да може да се нападна не мен, а едно държавно управление, което е пристигнало с почтени избори на власт. Г-жа Нинова беше подготвила и кабинет в сянка и ръководител несъмнено има ", добави ръководителят на Народното събрание.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР